Video Noķer Eksotiskus Putnu Dēšanas Olas

{h1}

Slepenās kameras fiksēja retus kadrus no dienvidu kasevāra, kas dēj olas edinburgas zooloģiskajā dārzā.

Slepenās fotokameras pirmo reizi 27 gadu laikā iemūžināja retus kadrus no dienvidu kasevāra, kas dēj olas Edinburgas zooloģiskajā dārzā.

Cassowaries ir bezlidojuma putni, kas saistīti ar emus un strausiem, ar koši melnu spalvu, koši zilu seju un ragiem līdzīgu ķiveri. Tie ir bēdīgi agresīvi, savrupi savrupi un atrodami Jaunajā Gvinejā un Austrālijas ziemeļaustrumos.

1986. gadā Edinburgas zooloģiskais dārzs bija pirmā organizācija, kas sekmīgi audzēja dienvidu kasevus Apvienotajā Karalistē, taču kopš tā laika neviens cāļus nav uzņēmis.

Video aizraujošā aizraujošā olu dēšana ir ne tikai ilgstoša nebrīvē paaudzes, bet arī ilgas tiesas procesa rezultāts. Šis pavasaris iezīmēja pirmo reizi, kad zoodārza 10 gadus vecā sieviešu kasiere Sidneja ļāva savam vīrieša pavadonim Billym dalīties savā iežogojumā kopš viņa ierašanās 2005. gadā, paziņoja zoodārza amatpersonas.

"Bilijs un Sidneja parādīja savu maigo pusi un bieži tika pamanīti ēst no viena un tā paša vīnogu ķekara," lasīts zoodārza paziņojumā. "Mīļputniem tika uzbūvēta ligzdas vieta, un viņi abi izrādīja interesi par apkārtni, pirms pagājušajā mēnesī tika ievietota pirmā ola."

Kazu vīrieši uzņemas olu inkubācijas pienākumus, tāpēc Bilijs sešās olas ir uzturējis siltu. Cassowary olām ir biezs zaļš apvalks, un tās ir vienas no lielākajām putnu olām, parasti to garums ir apmēram 6 collas (15 cm) un 4 collas (10 cm). Bet zoodārza amatpersonām būs jāgaida vairākas nedēļas, lai uzzinātu, vai dzīvotspējīgi cāļi ir iekšā.

"Viņu inkubācijas periods ir aptuveni 56 dienas, tāpēc mums vienkārši būs jāgaida un jānoskatās, vai kāds izšķīlās," paziņojumā sacīja Kolins Oultons no zoodārza putnu sekcijas. "Tā kā šis ir Billy pirmais sajūgs, mēs vēlamies novērtēt viņa dabiskās vecāku prasmes, tāpēc plānojam ļaut viņam inkubēties dabiski, nevis novākt olas inkubatorā."

Tiek uzskatīts, ka savvaļā ir palikuši no 10 000 līdz 20 000 dienvidu kasieru, un to populācijas apdraud biotopu zaudēšana, medības un suņu plēsonības. Tās ir iekļautas Starptautiskās dabas aizsardzības savienības (IUCN) Sarkanajā sarakstā kā "neaizsargātas" sugas.

Sekojiet Meganai Gannon tālāk Twitter un Google+. Seko mums @wordssidekick, Facebook. Oriģināls raksts par Dzīvā zinātne.


Video Papildinājums: .




Pētniecība


Zilā Krāsā: Okeāna Dziļākie Nirēji (Infographic)
Zilā Krāsā: Okeāna Dziļākie Nirēji (Infographic)

Attēlos: Kvēlošana Ir Plaši Izplatīta Jūras Zivīs
Attēlos: Kvēlošana Ir Plaši Izplatīta Jūras Zivīs

Zinātne Ziņas


Neticami Suņu Šķirņu Eksplozija
Neticami Suņu Šķirņu Eksplozija

Kur Viesuļvētra Irma Veiks Piezemēšanos?
Kur Viesuļvētra Irma Veiks Piezemēšanos?

"Vannas Sāls" Narkotikas Var Izraisīt Lielāku Atkarību Nekā Met

Ideja Visu Mitru: Jums Katru Dienu Nav Vajadzīgas 8 Glāzes Ūdens
Ideja Visu Mitru: Jums Katru Dienu Nav Vajadzīgas 8 Glāzes Ūdens

Lielākā Daļa Vidusskolēnu Krāpjas
Lielākā Daļa Vidusskolēnu Krāpjas


LV.WordsSideKick.com
Visas Tiesības Aizsargātas!
Pavairošana Materiālu Atļauts Tikai Prostanovkoy Aktīvu Saiti Uz Vietni LV.WordsSideKick.com

© 2005–2020 LV.WordsSideKick.com